Follow-Follow

09 October, 2012

Memories

*kiri Akhir , kanan Zul - 2010

*Budak gigal - 2011 xD

Hello Bro , Sis :D
ni nak story sikit .. may i ? :P
semalam Akhir pergi jumpa balik member Akhir kat rumah dia ..
nama dia ZULKARNAIN BIN ZAZALI
well kami memang da lama lost contact sejak
Akhir tinggalkan SMK Malim(sekolah lama Akhir)

at first kami jumpa tu ..,
dia ada a liitle bit marah la ..
coz Akhir menghilang diri macam tu je ..
lepas tu takk bagitau dia keadaan Akhir semua ..


Zul ada cerita ,
sistem Pengawas sekolah SMK Malim sekarang da tunggang langgang ..
*taknak cerita panjang-2 coz nanti ada pulak yang tak puas hati kan =,=
and dia cakap kalau Akhir still kat sekolah tu ,
dia akan pastikan yang Akhir pegang jawatan Ketua Pengawas ..
muahahaha xD
ada sampai tahap dia suruh Akhir masuk
balik smk malim tu ..
haha taknak Akhir ,

yang da lepas tu biarlah lepas..
jadikan kenangan ..
kerana dari kenanganlah kita akan memiliki sesuatu untuk disenyumkan satu hari nanti.. :)
meskipun pahit atau manis .. am i rite ? :)

well , bab pengawas sekolah ni cerita lama kehidupan Akhir .
so tak berani nak ulas panjang-2 ..
one more time , nanti ada orang tak puas hati xD haha
apa yang Akhir harapkan ialah nanti pucuk Pimpinan Pengawas Smk Malim
akan kembali ke tangan yang betul . okay ? :)
gudluck pada senior-2 Pengawas yang tinggal :D


and lepas cerita pasal pengawas sekolah tu
dia sambung ,membebel BLABLABLABLA ..
hehe . sory ZUL . XD
bytheway , lama la jugak kami berbual ..
dari jam 9 sampai 11 malam ..
Akhir nak balik awal tapi dia tak bagi muahaha ..
last-2 dia tahan akhir sampai jam 11 .. -_-
Gila punya budak .. haha :P


haha , ni untuk kau Zul ..
banyak-banyak sabar dekat sekolah tu..
biar orang buat kita jangan kita buat orang okay ? :D

terima kasih sebab terima kehadiran aku kat rumah kau :)



Nota : Wherever you go ,
Whatever you do ,
I will be right here waiting for you ,
Whatever it takes ,
Or how my heart breaks ,
I will be right here waiting for you .. *for someone :) . bye ..



No comments: