Follow-Follow

02 January, 2012

RamBut ?? Nak Bukak Sekolah ?? WTH !!

tAjok entry je da lain macam tak , haha ,
Yeah , kita bertemu lagi di entry baru Akhir wahai fan-2 ku ,
huhu , perasan lagi :P


okeyh , mesti reader  semua da fikir kenapa Akhir ambil gambar jejaka kacak ni kan ?
haha , padahal gambar sendiri :)

Okeyh-2 stop merapu-2 dan jangan puji memuji Akhir lagi , (perasan lagi)

Sebenarnya Akhir nak story-2 pasal Rambut Akhir yang da dekat empat Bulan tak potong sejak tamatnya PMR bulan 9 tahun lepas ,
hehe ,
rambut Akhir ni da panjang , dan Bertambah panjang sejak tempoh itu ,, 
tapi , sekolah da nak bukak balik ,.. so kena potong jugak rambut ni ....
hari ni Isnin , sekolah bukak hari RABU .. WHAT ?! hAri RABU ??

so memey sah-2 la rambut ni Akhir kena potong esok ... T_T ..
Huh , sedihnya ,  da panjang-2 macam ni  nak kena potong pulak ....
kenapa saat-2 ini mesti tiba ?? KENAPA ?! (Emo pulak)

Rasa sayang sungguh nak potong ...
Sejak rambut ni panjang , Akhir rasa makin bertambah-2 kacak dan hensem je , 
hee (gurau) ...

Walaupun berat hati ni nak pergi kedai gunting rambut..
Tapi kenangan bersama rambut ni tetap akan Akhir kenang sampai bila-2 .. T_T
Huh...................Sedihnya ....

Tapi takpelah ,..
macam mana panjang atau pendek pown rambut Akhir ,,
Akhir tetap kacak ^_^ (asyik perasan je dye ni)
hehe ..

Dalam entry ni Akhir banyak merapu kan kan ??? ala , sekali dua kala ,,
Da-2 , Akhir nak pergi kemas barang-2 Sekolah ..
Hari Rabu da sekolah balik ...Ish ...


pssst : Sebenarnya taknak potong rambut ni sebab nak buat rambut style Kim Huyn Joong , seriusly style tu memang sesuai dengan wajah Akhir .. Tapi takpelah , nanti rambut ni akan panjang balik . Lagipun bukannya Akhir sorang yang kena potong rambut , ramai lagi budak-2 sekolah (lelaki) yang kena potong rambut jugak , Sebab , sekolah ada peraturan ,, kalau taknak potong sendiri , nanti kena potong jugak dengan cikgu displin ,, huh , cikgu kalau potong , macam berok punya rambut jadi nnti , Hahahaha ..

Okeyhla , Cukup sampai Sini Ye ..
Kepada Budak sekolah :: Selamat Kembali Ke Sekolah .
Bye-2 .
Assalamualaikum ..

2 comments:

Nizam said...

nizam tak suka la rambut panjang...rasa rimas je..suka rambut pendek dan kemas...hihi..jimat segalanya... ;)

AkhiRoyz Fadzil said...

botak ke tu ? huhu :)