Follow-Follow

28 January, 2012

Akhir keletihan ......


*sebelum baca tolong klik nuffnang dan churp-2 kat atas tu boleh ?setiap satu klik anda mampu merubah nasib saya , ecehh :)

Assalamualaikum dan salam sejahtera readers semua .
Ouh tak lupa juga selamat tahun baru Cina .
Walaupun agak lewat tapi sempat lagi kan kalau nak ucap? HAHA .

Hari Ni Da Hari Jumaat .
Sekejap Je rasa Cuti Seminggu Akhir Ni..
Homework memang berlambak la ..
Tapi nasib baik da siap semua , just tinggal Seni je .. melukis ...
Hish , nyampah toll .

Sebenarnya Akhir demam hari ni ..
tak tau la macam mana boleh kena .
tapi bangun-2 je pagi tadi badan ni da panas sangat..
hadoiyaii .. time-2 nak sekola baru la nak demam . =='
tapi serius badan ni da tak larat da ...
da la panas gila pastu campur pulak dengan letih gila ni..
nasib baik tak jadi betul-2 gila..

okeyh cukup pasal gila.

ni nak story sikett ,
 Hari Ni Akak Sulung Akhir da pergi sambung berlajar da..
kat mana ? kat KLMU .
kat mana ? kat KL la ==' , HAHA
so semalam last la jumpa dia .
maybe nanti rindu la jugak kat dia tuu .
walaupun dia akak sulung ,
tapi dengan dia la Akhir selalu bergaduh ..
Hehe :)

berlajar elok-2 di sana ye ,
wahai kakakku .


*Noor Fadzilla Bt Mohd Fadzil .
*i love u sister . macam mana pun , kau tetap kakak aku . :)


okeyh , cukuplah sampai sini saja ye .
Akhir dah tak larat nak teruskan menaip .
badan rasa tak sihat , kepala ni sakit .
Assalamualaikum semua . :)

psst : Air Dicincang Tak Akan Putus :)



3 comments:

//Chalkboard Stories said...

sabar dengan setiap dugaan yang menimpa -,-

Mr.Trollulz said...

our sister will be more cute if she wear the hijab. :)

cx's said...

chanteknya kakaq. :) best kalo cx pon ade kakaq. tp qada' n qadar tuhan kan :)