Follow-Follow

21 October, 2011

Asalamualaikum ..




aku tulis entry ni khas untuk seseorang..

first , aku nak ucap assalamualaikum ye , aku x kenal kau girls or boy ?,
tapi nampak sangat kau benci kat aku ?
sekurang2 nye aku x biadap mcm kau,
aku x penakut macam kau..

tulis kat shout box aku , xnak plak letak wbsite kau ?
lain kali bagi la tau kau sape keyh ?
jangan jadi pengecut ..

aku nak tnye la ,
aku buat BLOG ni,
ade kene mengena ngan MAK BAPAK kau ke?
ape yang aku share ade kene mengena ngan parents kau ke?
aku ade tulis sesuatu yang buat kau sakit hati ke?
hey, kau pown mesti da matang?
asal cam bebudak je perangai kau?

aku nak belagak pown ,
ni BLOG aku ,
pekene mengene ngan kau?
gaya kau macam orang x matang je?

keyh la,
mungkin kau x suke aku ?

tapi x payah la smpai nk mengaibkan aku ?
x payah la sampai nak maki2 aku ?
aku xde maki kau kn ?

kau cakap kau doakan aku berubah ?

tau pulak kau cerita pasal tuhan ?
abez yang kau maki bukan2 kat blog aku ni?
kau x fikir kau dosa ?

hey , terima kasih la kalau doakan aku,
tapi , paling penting sekali
kau jangan lupe untuk doakan diri kau sendiri ye..

ape2 pown , kalau aku buat dose yg besar,
ikhlas aku mintak maaf ..

tapi ingat bro,
Allah tu Maha Kaya ,
sekali kau cuba mengaibkan aku,
Berkali2 dye akan balas pada kau..
x selamat hidup kau dunia akhirat..

pikeyh la dosa kau sendiri ye..

memang x semua orang suka kita ?
tapi kita ni manusia
bukannye sempurna
so, jgn lah cuba untuk mengaibkan orang lain,
cerminkan diri sendiri dulu..

lebih baik fikir pasal dosa kau sendiri keyh..

btw ,
kalau aku ade buat dosa yang besar sgt pade kau,
skali lagi aku mntak maaf, aku xnak bergaduh keyh..
kita semua da cukup matang untuk berfikir..



assalamualaikum..





4 comments:

detektif ans said...

akhir spe nie..

Royz said...

hamba Allah yang kekurangan kasih sayang =) ..

detektifans said...

haha..bgus..hadapi dengan senyuman..x yah layan die

syera said...

bagus bro.pandang blakang senyum pastu jalan :)